Första helt vita helgen på Väldigt länge!..

Det var nära igår kväll när Stoffe och Phil började göra sina drinkar o shottar men jag klarade mig ifrån det och hade därmed min första vita helg på riktigt länge, skrämmande nog...

Pluggandet igår gick faktiskt ganska bra, blev färdig med kap 10, som handlade om syror och baser men att sen drömma om det natten till idag var fan inte okej! Jag drömde att jag var i vår kemi sal och vår lärare sa till mig att hälla tillbaka lite salpetersyra i några behållare men så var det fortfarande någon droppe kvar på kanten som givetvis träffade mina händer och började fräta direkt. Det såg ut precis som på filmerna men gjorde inte riktigt lika ont som det såg ut att göra på film =P

Efter pluggandet drog jag hem till Stoffe för att käka lite tacos, chilla framför tv och när grabbarna inte kände för att gå ut länge bestämde vi oss istället för att dra hem till Phil för att lira lite Fifa 10 o glo film, grym nice och jag lyckades vinna min första match, bara de! ;)

Idag gick jag upp 09.46 efter att ha snooza i 46 min, sjukt skönt att få sova 8 timmar, varje natt, en hel helg. Har nog begreppet vit helg att tacka där faktiskt. Sen blev det havregrynsgröt, räkna några tal matte och sen en härlig löprunda med Stoffe. Därefter in i duschen, käka några mackor o sen matte igen =P Det blev till och med en hel del matte när jag kom ner till Pada också men de va faktiskt väldigt nyttigt med tanke på att vi har genomgång av en repetitions stencil som vi skulle ha gjort till imon kom jag på..

Lite senare kom även Johan och Mackan ner för at hälsa på, snackade lite skit o så =)
Dags att sova igen, upp typ 7 imon så..  Ciao!


Dagens kuriosa:
Vin som står i en öppen flaska smakar surt efter några dagar.
Det beror på att bakterien Aceto bacteria omvandlar
etanolen i vinet till ättiksyra.
Det bildas vinäger.


Fransmän kan sitt om viner.. =)
http://www.youtube.com/watch?v=9s89FqNpXO4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0